Merkidentiteit, logo en huisstijl voor Saltees

Huisstijlontwikkeling Identiteitssessie Grafische vormgeving

Eerlijke kleding met een positieve boodschap

Saltees is een kledingmerk dat zich richt op duurzame kleding. De kleding van Saltees is gemaakt en geproduceerd in gezonde omstandigheden en vanuit eerlijke producten. Het dragen van zo'n shirt is op zich al gaaf, de omstandigheden maken het nog gaver! Maar om het nog mooier te maken zijn de shirts van Saltees voorzien van custom handgemaakte ontwerpen die ook iets vertellen, altijd iets positiefs want daar staat Saltees (en Comyoo ook) voor. Een mooie, gave, betere, positieve wereld!

Huisstijl ontwikkelen met identiteitssessie

Tijdens de interactieve identiteitssessie hebben we zicht gekregen op de kernwaarden van Saltees. Die kernwaarden zeggen iets over kleur, vorm en typografie. Met een strak woordmerk houd je een logo tijdloos. Maar door het brush lettertype krijgt het logo ook zijn stoere randje mee.

Huisstijl doorvoeren in communicatiemiddelen

Het logo wordt ondersteund met strakke kleurrijke vakken. Groen en paars zijn hierin de hoofdkleuren. Die staan onder andere voor duurzaamheid, comfort en kwaliteit. Kernwaarden die hoog in het vaandel staan bij Saltees. Hieronder zie je de huisstijl doorgevoerd in enkele Saltees communicatiemiddelen.

Handlettering ontwerpen

Saltees is een merk met een positive boodschap. Dit uit zich heel letterlijk in positieve teksten en quotes. Wij ontwerpen alle teksten voor Saltees. Veel ontwerpen zijn gemaakt in een zogenaamde 'handlettering' stijl. Nieuwsgierig naar handlettering? Bekijk eens onze brush lettering videoblog waarin onze grafisch ontwerper Mark je de basistechniek uitlegt zodat je zelf ook aan de slag kunt!

Producten met een boodschap

Naast kleding komen de ontwerpen ook op andere producten zoals flessen en tassen. Of lijst één van de ontwerpen in als poster. Deze producten zijn op het moment nog niet te koop in de shop maar dit gaat wel gebeuren. Dus houd Saltees in de gaten!

Mogen wij ook voor u aan de slag?

Wij willen graag samen de mogelijkheden tot samenwerken ontdekken.
Thee met mini Tony Chocolonely of toch liever koffie? Neem contact op!Kom gerust langs