Infographic voor Gemeente Almelo

Grafische vormgeving

Een complex concept in een begrijpelijke infographic

De Gemeente Almelo kwam bij ons met het concept 'Mijn Erf 2030'. Mijn Erf 2030 helpt mensen die een erf hebben een plan te maken met dat erf voor de toekomst. De Gemeente Almelo liep er echter tegenaan dat het concept alleen nog een warboel aan woorden en lijnen op papier waren (zie afbeelding hieronder). Het concept moest beter worden uitgedacht en natuurlijk veel overzichtelijker en visueler worden vorm gegeven. Aan ons de taak om van de chaos op papier een aantrekkelijke infographic te maken.

Duidelijke en visuele infographic

Die uitdaging gaan wij graag aan! Na een brainstormsessie om de essentie van het concept en de infographic helder te krijgen zijn we gaan schetsen. Op basis van de schets is de definitieve infographic grafisch ontworpen en uitgewerkt. Hierin hebben wij duidelijk gemaakt dat er veel verschillende soorten erven zijn en dat je dus tegen verschillende problemen met je erf aan kan lopen. Mijn Erf 2030 ziet altijd mogelijkheden en helpt de erf eigenaar bij het maken van plannen voor de toekomst.

Behoefte aan een begrijpelijke en visuele presentatie?

Heeft u ook een (complex) concept dat begrijpelijk en visueel gepresenteerd moet worden? Wij helpen u daar graag bij! Dat is wat wij graag doen, complexe dingen simpel vertalen en visualiseren.

Mogen wij ook voor u aan de slag?

Wij willen graag samen de mogelijkheden tot samenwerken ontdekken.
Thee met mini Tony Chocolonely of toch liever koffie? Neem contact op!Kom gerust langs