Vrienden van Gerechtigheid

Huisstijlontwikkeling Websites ZekerOnline

Vrienden van gerechtigheid

De stichting Vrienden van Gerechtigheid werft fondsen om daarmee wereldwijde golven van gerechtigheid op gang te brengen. Om recht te maken wat krom is. Om de mensen die geen stem hebben een stem te geven. Om armen hoop te geven. Om bewogenheid tastbaar te maken.

Huisstijlontwikkeling

Voor stichting Vrienden van Gerechtigheid hebben we een logo en huisstijl ontwerpen. Met het logo en de nieuwe huisstijl zijn zij herkenbaar bij hun netwerk en de doelgroep. Om stichting Vrienden van Gerechtigheid te helpen bij de herkenbaarheid en bekendheid maakten wij een logo en huisstijl passend bij de stijl en het doel van stichting Vrienden van Gerechtigheid.

Huisstijldragers

De huisstijl en het logo zijn de basis van verschillende huisstijldragers. Voor stichting Vrienden van Gerechtigheid ontworpen wij briefpapier, visitekaartjes, machtigingskaarten en T-shirts. De stichting Vrienden van Gerechtigheid heeft haar eigen beeldmerk en deze is terug te zien in alle uitingen. Daarnaast hebben wij een website gemaakt. Deze is responsive en is goed toegankelijk voor mobiele gebruikers. De website is geschikt voor tablet, smartphone en laptop.

Mogen wij ook voor u aan de slag?

Wij willen graag samen de mogelijkheden tot samenwerken ontdekken.
Thee met mini Tony Chocolonely of toch liever koffie? Neem contact op!Kom gerust langs