Ontwikkelen van huisstijl en logo voor Te Rietstap Transport

Huisstijlontwikkeling Websites

Te Rietstap Transport

Te Rietstap Transport is een groot transportbedrijf die goederen van Nederland naar Noord-Duitsland vervoert. Deelleveringen leveren zij binnen 24 uur.

Ontwerpen van huisstijl en logo

Voor Te Rietstap Transport hebben wij een mooie nieuwe huisstijl met logo ontwikkeld. De huisstijl heeft een frisse uitstraling en is helemaal van deze tijd. De nieuwe huisstijl is terug te vinden in de nieuwe huisstijldragers van te Rietstap Transport. Deze hebben wij voor Te Rietstap Transport ontworpen.

Huisstijldragers voor herkenning

Het logo, de basis van je huisstijl, is doorgevoerd in de offline huisstijldragers zoals een visitekaartje en briefpapier waarbij het beeldmerk steeds weer is terug te zien. Op deze manier is Te Rietstap Transport in alle uitingen herkenbaar.

Fotografie

Bij de huisstijl hebben wij prachtige foto's gemaakt van Te Rietstap Transport om hun diensten goed in beeld te brengen. De foto's zijn terug te vinden op de website, https://www.terietstaptransport.nl

Website voor transportbedrijf

De nieuwe huisstijl is uitgedragen op de nieuwe website van Te Rietstap Transport. De nieuwe website geeft de diensten en locaties waar Te Rietstap Transport werkt goed weer. De website heeft een frisse uitstraling en heeft een duidelijke structuur.

Responsive website ontwerpen

De website is uiteraard responsive ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat je op je tablet, smartphone of laptop altijd een goede duidelijke weergave van de website krijgt.

Mogen wij ook voor u aan de slag?

Wij willen graag samen de mogelijkheden tot samenwerken ontdekken.
Thee met mini Tony Chocolonely of toch liever koffie? Neem contact op!



Kom gerust langs