Videoproductie voor Stichting EZOPA

Videoproductie Grafische vormgeving

Stichting EZOPA

Voor Stichting EZOPA ontwikkelden wij een brochure en een animatiefilmpje.

Stichting EZOPA, Engelen Zonder Paradijs, zet zich in om de levensomstandigheden van de allerarmste kinderen in de Dominicaanse Republiek te verbeteren. Met liefde, aandacht en steun in de vorm van kleding, schoenen, schoolspullen en kleinschalig onderwijs willen wij hen kansen bieden. De kinderen van nu zijn de volwassen van de toekomst. Zij kunnen straks het verschil maken. En op hun beurt zijn zij onze hoop op een betere wereld.

Animatie voor stichting EZOPA

Voor Stichting EZOPA ontwikkelden wij een animatiefilmpje die het werk van EZOPA goed laat zien. Het filmpje geeft een goede indruk van de Dominicaanse Republieken en het werk dat EZOPA doet. Dit zorgt ervoor dat mensen meer gevoel krigjen met en een beter beeld krijgen van het werk dat EZOPA doet. 

Brochure die aansluit op huisstijl

Voor Stichting EZOPA ontwikkelden wij ook een brochure. De brochure sluit geheel aan op de al bestaande huisstijl van EZOPA. In de brochure staat meer informatie over EZOPA en het werk dat zij verrichten in de Dominicaanse Republiek. Het is een fysiek product dat mensen mee kunnen nemen en later nog even na kunnen lezen. 

Communicatiemiddelen voor stichting  

De brochure en het animatiefilmpje zorgen ervoor dat Stichting EZOPA meer bekendheid krijgen. Het geeft mensen een goede indruk van het werk van Stichting EZOPA. Ze kunnen met deze communicatiemiddelen meer mensen bereiken waaronder mensen die EZOPA willen ondersteunen.

 

 

Brochure

Brochure

Brochure

Brochure

Brochure

Brochure

Jeugdwerkers-box

Jeugdwerkers-box

Nieuwe Website Ezopa

Nieuwe Website Ezopa

 

Mogen wij ook voor u aan de slag?

Wij willen graag samen de mogelijkheden tot samenwerken ontdekken.
Thee met mini Tony Chocolonely of toch liever koffie? Neem contact op!Kom gerust langs