Fotografie

Foto's voor alle soorten communicatie-uitingen

Foto's voor alle soorten communicatie-uitingen

Zoals het bekende gezegde luidt: “beelden zeggen meer dan 1000 woorden”. Het gebruik van foto’s in alle communicatie-uitingen, bepalen in grote mate de sfeer die je wilt neerzetten. Breng al je communicatie -uitingen in lijn door dezelfde fotografie stijl. Hierbij is het belangrijk dat u gebruik maakt van kwalitatief goede en professionele foto’s.

Een persoonlijke touch

Een persoonlijke touch

Het verwerken van een persoonlijke touch in je content is tegenwoordig een enorme meerwaarde. Wanneer jouw team op een professionele manier gepresenteerd wordt, straalt dit toegankelijkheid en persoonlijkheid uit. Dit en andere aspecten maken de drempel voor (potentiële) klanten lager om contact op te nemen. De foto's kunnen gebruikt worden voor de website, blogs, social media, maar ook flyers en brochures. Onze fotograaf Nienke zit graag met jullie om tafel om te bespreken welke soort teamfoto's bij jouw bedrijf past.

Van briefing naar fotoshoot

Van briefing naar fotoshoot

Met behulp van een briefing worden alle afspraken en eisen van de fotoshoot vastgelegd. Deze briefing wordt aan de fotograaf teruggekoppeld zodat alle neuzen dezelfde kant op staan. Alle foto’s worden digitaal opgeleverd inclusief het gebruiksrecht. Zo kan je de foto’s legaal gebruiken en doorvoeren in alle communicatie-uitingen. Daarnaast zijn de opgeleverde foto’s voorzien van nabewerking door onze fotograaf. De nabewerking zal op maat gedaan worden zodat deze past bij sfeer en huisstijl van het bedrijf.

Onze fotograaf

Onze fotograaf

Onze eigen Nienke heeft al vele opdrachten achter de rug. Met een achtergrond als grafisch ontwerper en een passie voor fotografie begint zij in september de fotovakschool, hoe gaaf! Nienke weet als geen ander welke fijne kneepjes ze toe moet passen om de perfecte foto's vast te leggen. Ze gaat graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerken met ons team?

Bel: 053-2030933 of mail ons Hallo Comyoo!

Comyoo brengt in beeld

Oplossingen om in beeld te komen.