Logo ontwerp en huisstijlontwikkeling

Ontwerp van logo, briefpapier, visitekaartjes en andere huisstijldragers.

Ontwerpen van uw huisstijl en logo

Ontwerpen van uw huisstijl en logo

Het woord huisstijl zegt het al: stijl van het huis. Hoe u overkomt op uw relaties en klanten is in grote mate afhankelijk van uw uitstraling en non-verbale communicatie. Een huisstijl laat zien waar u voor staat in een professioneel jasje. Uw huisstijl legt letterlijk vast hoe u overkomt op uw relaties en klanten. Een goede huisstijl is de basis van uw organisatie.

Uw identiteit vorm gegeven in uw logo & huisstijl

Uw identiteit vorm gegeven in uw logo & huisstijl

Belangrijke input voor ons zijn de kernwaarden van jouw organisatie. Vanuit de kernwaarden van jouw organisatie ontwerpen wij het logo en stijlvolle elementen daar omheen. Vanuit één of meerdere concept logo’s ontwerpen we de definitieve huisstijl. Mocht je nou bijvoorbeeld niet precies weten welke kernwaarden je als bedrijf wilt uitstralen of heb je er te veel? We spelen graag met jou het identiteitsspel om erachter te komen waar jij en je bedrijf precies voor staat.

Huisstijlhandboek

Huisstijlhandboek

U krijgt een helder vormgegeven huisstijl inclusief logo en bijbehorende huisstijldragers in een herkenbare ‘stijl van uw huis’. Deze presenteren wij u en sturen wij u op in een huisstijlhandboek. Hiermee kan uw organisatie zich naar buiten toe profileren. Deze huisstijl vormt het professionele vertrekpunt van al uw komende activiteiten en communicatie-uitingen. Professioneel en herkenbaar.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerken met ons team?

Bel: 053-2030933 of mail ons Hallo Comyoo!

Comyoo brengt in beeld

Oplossingen om in beeld te komen.