Social media voor bedrijven

Inzetten van social media voor jouw bedrijf

Social media verspreid uw boodschap

Social media verspreid uw boodschap

Wil je jouw netwerk uitbreiden en meer bekendheid krijgen, dan is social media een goede methode. Voorwaarde is dat je het goed inzet.Social media is opgericht om mensen met elkaar in contact te brengen maar wordt steeds meer gebruikt als marketingkanaal. Van het afhandelen van klachten tot het maken van leuke posts en je klanten op de hoogte houden van leuke aanbiedingen. Verschillende social media kanalen vragen om verschillende aanpakken. Dit allemaal met het oog op het vergroten van jouw bekendheid en zichtbaarheid en uiteindelijk meer klanten.

Doelgroep bereiken met social media

Doelgroep bereiken met social media

We gaan kijken naar uw doelgroep en hoe deze benaderd wil worden. Welke social media kanalen passen bij uw doelgroep en hoe zet u deze kanalen optimaal in? Dat gaan we samen met u uitzoeken. We maken een social media strategie, zodat u alles uit uw social media kanaal kunt halen.

Social media strategie inzetten

Social media strategie inzetten

Aan de hand van een social media strategie maken wij een contentkalender. Hierin verwerken we uw strategie door concreet content in te plannen. Denkt u aan te behandelen thema’s, producten in de spotlights en aantrekkelijke vormgeving. Wij helpen met het maken van relevante, boeiende content en helpen u deze content te beheren. Wij analyseren uw social media en verbeteren waar nodig. We zorgen voor meer interactie met uw doelgroep.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerken met ons team?

Bel: 053-2030933 of mail ons Hallo Comyoo!