• Het nieuwe platform voor maatschappelijk en verantwoord inkopen

GroenGeld

GroenGeld


GroenGeld, een nieuw en fris initiatief voor ondernemers die gaan voor een betere wereld. Om deze ondernemers, groene en sociale bedrijven te faciliteren is deze website opgericht. De website heeft een responsive design. We hebben de huisstijl ontworpen en een gezamenlijke start gemaakt met de digitale nieuwsbrieven die zijn verzonden.

Logo

Logo

Het logo van GroenGeld is een samensmelting van de twee G's die voor GroenGeld staan en het euro teken dat symbool staat voor geld en de economie. Het beeldmerk bestaat uit verschillende vlakken groen. Dit symboliseert de verscheidenheid aan bedrijven en organisaties die allemaal bij dragen aan een groene economie en zo de wereld een stukje mooier maken.

Visitekaartje

Visitekaartje

De huisstijl is doorgevoerd in alle andere huisstijldragers. Een belangrijke huisstijldrager is het visitekaartje. Ook hier zie je de groene vlakken van het logo terug komen. Om mensen kort maar krachtig uit te leggen wie GroenGeld is en waar zij voor staat, is op de achterkant de missie van GroenGeld geplaatst.

Briefpapier

Briefpapier

Het is belangrijk dat alle huisstijldragers in dezelfde huisstijl zijn vormgegeven. Ten eerste komt het professioneel over als je kan zien dat overal goed aandacht aan is besteed. En als je overal dezelfde huisstijl tegenkomt zorgt dit ook voor herkenning bij je klanten wat nog veel belangrijker is.

Inschrijfmodule GroenGeluk

Inschrijfmodule GroenGeluk

De website bestaat uit drie hoofd elementen: bijeenkomsten, De Groene Etalage en GroenGeluk. GroenGeluk is een nieuwsbrief die u op de hoogte houdt van het laatste nieuws rondom GroenGeld. De website bevat een inschrijfmodule waarbij je je gemakkelijk kunt aanmelden voor de nieuwsbrief.

De Groene Etalage

De Groene Etalage

De Groene Etalage is een platform op de website waar je jezelf als bedrijf/organisatie kunt 'presenteren'. Je kunt laten zien welke producten of diensten je levert en hoe je bijdraagt aan een groene economie. Door de handige alfabetische zoekfunctie kun je op naam gemakkelijk andere bedrijven vinden.

Bijeenkomsten

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten van GroenGeld zijn er om bedrijven die bijdragen aan een groene economie samen te brengen. Voor deze bijeenkomsten kun je je via groengeld.nl gemakkelijk aanmelden. Per bijeenkomst is de praktische informatie te zien, inhoudelijke informatie over de avond en de spreker(s).

Hier doen wij het voor 

Als mediapartner zijn we betrokken bij dit collectief. GroenGeld staat voor de B2B-verkoopgroei van groene producten en diensten. Dit is mogelijk door de B2B inkoop en verkoop van echt groene en duurzame producten en diensten te stimuleren. Door bedrijven daarachter te helpen groeien en verder te komen in hun ontwikkeling.

Mogen wij ook voor u aan de slag?

Wij willen graag samen de mogelijkheden tot samenwerken ontdekken.
Thee met mini Tony Chocolonely of toch liever koffie? Neem contact op!Kom gerust langs