• Dé praktische methode voor zelfredzaamheid

Levenskracht

Levenskracht


Onze klant bureau HHM heeft de methode Levenskracht ontwikkeld. Een gespreksmethode die organisaties, gemeenten en zorginstellingen in staat stelt op een interactieve manier cliënten en inwoners te helpen achter de ondersteuningsbehoefte te komen. Dit gepsrek wordt ook wel het keukentafelgesprek genoemd.

Keukentafel stijl

Keukentafel stijl

Omdat deze applicatie ter ondersteuning is van een zogenaamd 'keukentafel gesprek' is deze informele stijl doorgevoerd in het ontwerp van de applicatie. Alsof je ook in de applicatie aan de keukentafel zit.

Interactieve elementen

Interactieve elementen

Tijdens het gesprek moeten er veel vragen worden beantwoord. Om dit proces aantrekkelijker en interactiever te maken, bevatten verschillende vragen interactieve elementen. Achter de schermen worden alle uitkomsten/waarden opgeslagen.

Grafische elementen

Grafische elementen

De buttons, interactieve elementen en alle overige grafische elementen passen door hun getekende uiterlijk goed in de informele keukentafel stijl.

 

Inlog

Inlog

Met de geavanceerde inlogmodule van deze applicatie is het mogelijk dat er meerdere accounts aangemaakt kunnen worden. Per persoon kan er een account aangemaakt worden waardoor je overzichtelijk de gegevens per persoon kunt inzien.

Spiegelblad

Spiegelblad

Alle uitkomsten van de behandelde vragen worden achter de schermen opgeslagen. Om hier inzicht in te krijgen worden de uitkomsten in een zogenaamd spiegelblad geplaatst. In een overzichtelijk schema is te zien wat de uitkomsten zijn. Vanuit hier kunnen conclusies worden getrokken en eventuele doelen worden opgesteld.

Roll-up banner

Roll-up banner

Ook verzorgen wij offline promotiemateriaal. Om op te vallen en informatie te verschaffen op een beurs is een roll-up banner zeer geschikt. De roll-up banner van Levenskracht is vanuit haar huisstijl vorm gegeven. Op de roll-up banner wordt de applicatie in een notendop uitgelegd.

Interactieve creative app in de zorg 

We hebben voor bureau HHM een interactieve app / webapplicatie ontworpen en gerealiseerd, waarmee gemeenten en instelligen op een interactieve wijze een uitgebreid beeld kunnen krijgen van de inwoner / cliënt en zijn of haar ondersteuningsbehoefte. Door een intensieve samenwerking tussen bureau HHM en ons, als Comyoo | Interactieve media hebben we in korte tijd de methodiek op papier kunnen omvormen tot een interactief instrument, waarbij creativiteit en gebruiksgemak hand in hand gaan. Zo kan het keukentafelgesprek bij gemeenten optimaal worden gevoerd.

Mogen wij ook voor u aan de slag?

Wij willen graag samen de mogelijkheden tot samenwerken ontdekken.
Thee met mini Tony Chocolonely of toch liever koffie? Neem contact op!



Kom gerust langs