Jouw website vindbaar maken

Een website die gevonden wordt en opvalt

Een website die gevonden wordt en opvalt

U wilt graag verkopen, nieuwe sponsoren of deelnemers vinden. Daarvoor is het belangrijk dat uw potentiële online bezoekers en klanten van uw bedrijf uw website vinden. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om als bedrijf /organisatie online op te vallen. Nieuwsgierig?

Website verbeteren

Website verbeteren

Efficiënt verbeteringen doorvoeren begint bij een SEO scan. Vervolgens ontvangt u een verbeteradvies hoe we uw website kunnen optimaliseren. De juiste koppelingen doorvoeren, webcontent aanpassen, een beveiligingscertificaat, sitemap.xml, resultaten zichtbaar maken, er is van alles mogelijk. Met als einddoel uw doelgroep online begeleiden en u ondersteunen in de online relatie met uw klanten. We helpen u graag op weg.

Online meer bezoekers

Online meer bezoekers

Uw website is in de lucht, u heeft online bezoek. Ook het verkopen is online gestart of bezoekers nemen contact op. U kunt online bezoek meten en vervolgens uw website nog beter laten presteren en laten aansluiten op de behoefte van bezoekers en klanten. Daarvoor is het nodig om online statistieken te analyseren, resultaten zichtbaar te maken en praktische verbeteringen door te voeren. Wij kunnen u daarbij helpen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerken met ons team?

Bel: 053-2030933 of mail ons Hallo Comyoo!

Comyoo brengt in beeld

Oplossingen om in beeld te komen.