Website voor starters

Starters website in Joomla, Wordpress of via een ander systeem

Website voor start-up, starter of ondernemer

Comyoo | creatieve studio is een creatiestudio voor marketing & communicatie gevestigd in Enschede. Wij brengen jouw start-up in beeld met een vindbaar en opvallend ontworpen website, passend bij de missie en visie van jouw bedrijf. De website zal de bezoeker tot actie aanzetten. Er ontstaat er interactie tussen je bedrijf en jouw bezoeker en worden jouw producten/diensten aangeboden en zelfs verkocht. Een goede website is de basis van online succes en meer conversies. Maak nu een afspraak om jouw mogelijkheden te bespreken!

Website op basis van Wordpress, Joomla of op maat

Wij zorgen dat jouw website de uitstraling van het bedrijf meekrijgt. Jouw huisstijl, logo, kleuren en lettertypen vormen de basis van jouw starters website. We zijn daarvoor benieuwd naar jouw wensen en behoeftes. Minstens net zo belangrijk, we kijken naar de wensen en behoeftes van jouw doelgroep. Zo kun jij als starter gelijk aan de slag met een effectieve website die bij de doelgroep van jouw bedrijf aanslaat. Wij leveren gebruiksvriendelijke websites op verschillende systemen, zoals bijvoorbeeld Joomla of Wordpress. We kijken naar jouw behoefte en op basis daarvan kijken we naar het systeem dat het beste bij jouw wensen past.

Hulp bij starters website, zelf onderhouden

Je kunt jouw website zelf beheren in een makkelijke beheeromgeving. Wij geven je via een workshop de laatste uitleg voor de website en zorgen dat je verder aan de slag kunt. Heb je meer hulp nodig met het beheren van de website, dan helpen wij jou ook daar graag mee verder. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak.

Samenwerken met ons team?

Bel: 053-2030933 of mail ons Hallo Comyoo!